70 % sulkaata
kanamunia
voita
ripaus jauhoja
Minun lemppari ohje suklaiselle kakulle.
Tämä täytyy vain muistaa tehdä edellisenä päivä ennen herkuttelua,ehtii tiivistyä.
Kaveriksi kermavaahtoa,kupillinen kahvia, hyvää musiikkia ja hetki ystävien kanssa.
Toi näyttää superherkulliselta! Saisiko siihen tarkemman ohjeen?
VastaaPoista200 g tummaa suklaata
Poista200 g voita
5 munaa
2 rkl jauhoa/mantelijauhoa
Sulata voi kattilassa,paloittele sulkaa joukkoon ja annan sen sulaa hiljalleen sekoittaen. Jäähdytä seosata hiukan,lisää kanamunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lopuksi lisää jauhot.
Voitele vuoka,ripottele siihen mantelilastuja ja kaada taikina vuokaan.
Paista 200 asteessa max 20min.
Jää keskeltä löysäksi,eli susoittelen antaa kakun hiukan tiivistyä. On todella sulkainen,jos tykkää makeasta voi lisätä sokeria taikinan sekaan tai tehdä maitosuklaaseen. Itse tykkään tummastasulkaasta joten teen siihen.
Oi, namskis!
VastaaPoistaJoskus on hyvä herkutella ;)
PoistaKylläpas maistuisi :))
VastaaPoistaLaitan sinulle palan kakkua sinne kauas :)
PoistaKuullostaa taivaalliselta. Taitaa olla parempaa kuin marjapiirakkani, jonka nopeasti väänsin vieraita varten. Aikamoista vehnähöttöä. Onneksi marat sentään toivat makua =)ja pääasia, etä vieraille maistui...
VastaaPoistaMarjapiirakka kuulostaa herkulliseslta. Poikani herkutteli tänään sellaista kun hain hänet hoidosta,ois kelvannut mammallekin.
Poistap.s marjat käy myös tähän suklaiseen kakkuun.
Oijoij. Nyt avasin kyllä väärän blogin. Näyttää ja kuulostaa niin herkulliselta! Katsotaan, kumpi voittaa, suklaanhimo vai tahdonvoima.
VastaaPoista