keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Suklaista








70 % sulkaata
kanamunia
voita
ripaus jauhoja

Minun lemppari ohje suklaiselle kakulle.
Tämä täytyy vain muistaa tehdä edellisenä päivä ennen herkuttelua,ehtii tiivistyä.
Kaveriksi kermavaahtoa,kupillinen kahvia, hyvää musiikkia ja hetki ystävien kanssa.

9 kommenttia:

  1. Toi näyttää superherkulliselta! Saisiko siihen tarkemman ohjeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 200 g tummaa suklaata
      200 g voita
      5 munaa
      2 rkl jauhoa/mantelijauhoa

      Sulata voi kattilassa,paloittele sulkaa joukkoon ja annan sen sulaa hiljalleen sekoittaen. Jäähdytä seosata hiukan,lisää kanamunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lopuksi lisää jauhot.
      Voitele vuoka,ripottele siihen mantelilastuja ja kaada taikina vuokaan.
      Paista 200 asteessa max 20min.

      Jää keskeltä löysäksi,eli susoittelen antaa kakun hiukan tiivistyä. On todella sulkainen,jos tykkää makeasta voi lisätä sokeria taikinan sekaan tai tehdä maitosuklaaseen. Itse tykkään tummastasulkaasta joten teen siihen.

      Poista
  2. Kuullostaa taivaalliselta. Taitaa olla parempaa kuin marjapiirakkani, jonka nopeasti väänsin vieraita varten. Aikamoista vehnähöttöä. Onneksi marat sentään toivat makua =)ja pääasia, etä vieraille maistui...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjapiirakka kuulostaa herkulliseslta. Poikani herkutteli tänään sellaista kun hain hänet hoidosta,ois kelvannut mammallekin.
      p.s marjat käy myös tähän suklaiseen kakkuun.

      Poista
  3. Oijoij. Nyt avasin kyllä väärän blogin. Näyttää ja kuulostaa niin herkulliselta! Katsotaan, kumpi voittaa, suklaanhimo vai tahdonvoima.

    VastaaPoista