Tulinen CHILI CON CARNE
700g jauhelihaa
3 prk kidneypapuja
4-5 sipulia
5 valkosipulin kynttä
2 prk (70g/prk) tomaattipyrettä
2 rkl cayennepippuria
3tl kuminaa
1 rkl jauhettua chiliä
Suolaa maun mukaan ja ripaus pippuria
2 tlk (2*500g) tomaattimurskaa
vettä 2-5dl
Kuori ja pilko sipulit pieneksi ja raasta valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä padassa.
Lisää jauheliha ja nosta lieden lämpötilaa – ruskista jauheliha koko ajan sekoittaen 10-12min. Lisää tomaattipyre, cayennepippuri, kumina, chili, suola ja pippuri. Sekoita.
Lisää huuhdellut punaiset pavut ja tomaattimurska,sekä vesi.
Kun chili con carne alkaa kiehua, pienennä lieden lämpöä,
laita kansi päälle ja anna kiehuu hiljalleen noin 45 minuuttia.
Tarjoile riisin tai parsan kanssa.
Jälkiruaksi appelsiini. Kuuluu kevääseen.
(Kuinka vaikea onkaan antaa tarkkaa ohjetta,kokkaan aina ilman ohjettaja maustan suurpiirteisesti oman maun mukaan.
Joten ohje suuntaa antava.)
Joten ohje suuntaa antava.)
Ei näy mulle ainakaan ihme linkkejä?
VastaaPoistaAppelsiineistä saa kyllä energiaa ruudunki kautta.
Minulla näkyy,eli vika siis meidän koneessa! Aargs!
PoistaAppelsiinit oon väriltään jo niin energisiä.
Sinä se osaat ottaa aivan ihania kuvia;)) En muista milloin appelsiinitin ovat näyttäneet noin herkullisilta;)
VastaaPoistaMinulla on sinulle pieni juttu blogissani;)
Terkuin, Frida
VOi kiitos! Valokuvaus on se minun juttu,rakastan sitä ja saisin kaiket päivät kulumaan siihen,helposti! Kiitos,käyn kurkkaamassa!
PoistaHerkullisen näköistä appelsiinia... Väri kohdallaa!
VastaaPoistaNiitä kannoin juuri kassillisen kaupasta!