perjantai 17. marraskuuta 2017

Havi's - Kauneutta arjen hetkiin

                                                           Yhteistyössä  / Havi's

Marraskuu - vuoden pimein aika. 
Silloin todella tarvitaan arkeen kauneutta, valoa  ja pysähtyisen hetkiä. 
Meillä on poltettu aina paljon kynttilöitä ja marraskuun tullen niitä sytytellään usein jo aamusta.
Pienikin hetki arjen touhujen keskellä riittää tuomaan hyvää mieltä ja iloa marraskuun pimeään.

Vuosi sitten vierailin Havin kynttilätehtaalla Riihimäellä ja pääsin tutustumaan silloin uudehkoon tunnelmalliseen Havi's tuotemallistoon. Havi's mallisto edustaa ajattomuutta, pehmeitä sävyjä ja kauniita kuoseja skandinaaviseen tyyliin. Valikoimasta löytyy kynttilöiden lisäksi tekstiilejä, kosmetiikka tuotteita ja sisustus tavaraa.  Tämän syksyn sävyt on minun mieleen; messinkiä, kuparia, meripihkaa,tummanvihreää ja burgundinpunaista. Sain ilokseni valita heidän tuotteitaan ja jakaa tunnelmia teidän kanssa.



Usein istahdan tämän pöydän ääreen kahvittelemaan ja nauttimaan omasta ajasta, kun vauva nukkua tuhisee ulkona vaunuissa päiväuniaan. Havi's Petals pöytäkynttilä yhdistettynä klassisiin valkoisiin kynttilöihin ja kauniisiin kynttilänjalkoihin toimii hyvin tunnelma tuojana.   Amber&Lilies tuoksukynttilässä on sopivasti ihania tuoksuja, mutta ei liian voimakkaasti.
Minulle liian voimakkaat tuoksut aiheuttaa päänsärkyä ja Havi's tuotteista sitä ei  tule.
Tuotteita myydään mm. Kärkkäisellä, Stocmannilta, Sokoksella ja hyvin varustelluissa K-ryhmän vähittäistavarakaupoissa.  Jos omasta kaupungista ei näitä löydy, niin Havilta löytyy oma verkkokauppa täältä, missä on kaiken kattava valikoima tuotteita. Minusta kynttilät on ihana joululahjaidea, itse viime jouluna lahjoin läheiset kynttilöillä. Siinä tarjoaa samalla myös hetken kauneutta.










Tunnelmallista viikonloppua

Anna-Reetta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti