tiistai 19. marraskuuta 2013

Tähti..


..keittiön tiiliseinälle. Sopii hyvin juuri tuohon. Valaisee kivasti tuon nurkan.
Eilen otin kuvat ja ihana marraskuun aurinko valaisi keittiön.
Tänään on pilvistä ja harmaata,tuntuu ettei ole vieläkään heränny tähän päivään.
Täytyy sytytelellä paljon kynttilöitä ja juoda pannullinen kahvia.

Meillä ei ole vielä laitettu joulua,muutamaa tähteä lukuun ottamatta.
Vanhoja koristeita ei juuri ole,joten täytyisi kipaista kaupan kautta tai askarrella itse jotain.
Joko teillä on aloitettu lahjojen osto ja koristelut?



 Tiistaita!!


A-R

25 kommenttia:

  1. Oi onpas kyllä passeli tuo tähti tuonne. :) Tähti on päässyt täällä ikkunaan ja jouluvaloja on laitettu. Eilen kokosin valkoisen joulukuusen. :D En vaan malttanut enää oottaa. Koristelin sen hopeavaaleanpunaiswksi niin ei o niin joulunen vielä. 😃 lahjoja ostellaan vasta lähempänä joulua, en jotenkaa perusta semmosesta materiialismista joululahjoihin liittyen. Vähin lahjoin mennään tänäkin jouluna, keskitytään yhdessä oloon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi,kuulostaa ihanalta noi koristelut! Mut hei, en ole osannut ajatella et vaaleanpunainenkin käy kuusen koristeissa! Kiitos vinkistä. :)
      Ja mä sama tääl materian suhteen,ähky jo nyt kun joka päivä laatikkoon tipahtaa uusi lelulehtinen! Yhdessä olo parasta ja lapsille paketit. Ja herkku ruat! :) Niillä mennään.

      Poista
  2. Upea tuo tiiliseinä ja vanhat hirret. Sopii hienosti pariksi modernille ja vähäeleiselle keittiölle. :) Mä oon ostanut jo ison osan lahjoista. Lisäksi pihalle tuli viriteltyä (joulu)valoja viikonloppuna. Muuten on valmistelut vielä alkutekijöissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kanssasi,en osaisi kuvitella mitään maalaisromnttista keittiötä tuohon.
      Sullahan on valmistelut jo hyvällä mallilla,enää ruat puuttuu :) Meil paketit ostetaan lähempänä joulua,en oikein tiedä mihin ne piilottaisin sitä ennen :)

      Poista
  3. sopii kyllä todella hyvin! täällä ei ole vielä mitään jouluista kotona, jos kynttilöitä ei lasketa.. jotenkin tää remppa on saanu mut vähemmän jouluseks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä mennään siis samalla kynttilä linjalla :) Remppa kyllä vaikuttaa varmasti fiilikseen. Koita ummistaa silmät siltä ja koristella ne nurkat mihin remppa ei yllä :)

      Poista
  4. Hyvin sopii tähti tiiliseinää vasten! :)
    Mä olen pikkuhiljaa laitellut joulua...ensin laitoin partsille jouluvalot ja sit sisälle ja koristeita alkaa ilmestyä sinne sun tänne :)
    Parile tähdelle koitan etsiä sopivaa paikkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti SuSu! Toivottavsti pääsen kurkkaan sun joulu valmisteluja pian ja inspiroitumaan! Ehkä saan laitettua sit kotiinkin jotain! Tähtiä ei ole koskaan liikaa,löydät niillekin paikan. :)

      Poista
  5. Kaunis on tiiliseinää vasten :)

    Mä en ole vielä kotona laittanut mitään jouluisaa, vaikka Clasulla jo kuolasinkin yhtä ihanaa tähtikoristetta. Tyynelästä ajattelin viikonloppuna aloittaa. Kaivaa siellä ainakin tähtivalosarjan esiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi,laitahan kuvia tyynelästä joulu koristein..? Mun täytyi käydä Clasul hakeen lisää tähtiä,meil meni pari rikki juurikin.

      Poista
    2. Laitan :) Viimeistään joulunpyhinä. Laitan sinne nyt vasta valot ja ehkä oveen jotain, että on sitten mukava mennä. Tontut taidan kaivaa vasta sitten lähempänä. Tai saas nähdä miten käy, kun aloitan ;)

      Poista
  6. Tuo teidän tiiliseinä on joka kerta yhtä sykähdyttävä. Niin ihana! Meillä on tähdet luoneet tunnelmaa jo muutaman viikon ajan, mutta minusta ne eivät ole oikein varsinaisia joulukoristeita (joita ei kyllä muutenkaan ole) ja ilahduttavat varmasti pitkälle helmikuuta... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun sykähdyttää,oi! :) Sama mieltä olen teidän kauniista kodista.
      Juu,tähdet on enemmänkin valon tuojia näin pimeänä vuodenaikana. Saa olla ikkunas maaliskuuhun asti ainakin.

      Poista
  7. Ihan täydellinen tuota tiiliseinää vasten!
    Olen aloittanut joululahjojen tekemisen. Ostettuja lahjoja ei varmaankaan tule kuin muutama, hankalille teini-ikäisille, joita ei itsetehdyt oikein sykähdytä. Kotona ei joulu vielä näy, mutta eiköhän koristeet pikkuhiljaa pääse esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun teet lahjat itse,tunnearvoa!! Ihailen!!

      Poista
  8. Ihana tähti, itse ripustelin juuttitähdet jo marraskuun alussa, kun on ollut niin kurjan pimeää! Tulin nyt vihdoinkin kommentoimaan, kun lupasin :) T. R :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kun kommentoit!! Kiitti :) Ja vinkkaathan kun blogisi kehissä? :)

      Poista
  9. Todella kaunis kokonaisuus, kyllä kelpaa kokkailla:)

    VastaaPoista
  10. Wautsi tuota teidän köksää, niin rouhean ihana <3

    Love it !!!

    VastaaPoista
  11. Vastaukset
    1. Tiiliseinä on aidosti vanha,se näkyy. Tykkään myös nii paljon!! Ja oli ilo tavata sut!!

      Poista